Anslag for byggekostnader

Byggekostnader planlegger man basert på levert prosjekter og estimerte dimensjoner eller på grunnlag av målinger gjort på byggeplassen. MO BYGGESERVICEs tilbud er bredt og vil helt sikkert interessere enhver nåværende eller fremtidig investor.

Hva er et anslag for byggekostnader?

Anslag på byggekostnader er et økonomisk dokument som er laget for å gjennomføre en bygginvestering. Et godt forberedt kostnadsoverslag vil gi rom for et første estimat av prisen og kan være veldig nyttig når du mottar lån. Det er verdt å starte et anslag ved å ta hensyn til kjøp av konstruksjons prosjekt og formaliteter, kostnadene for å bygge bygningsstrukturen, kostnadene for å lage taket, kjøpe dører og vinduer, men også kostnadene knyttet til interiørdesign. Takket være vårstort erfaring med anslagene på byggekostnader for Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvik kunder, kan vi skryte av en lav feilmargin ved estimering av planlagte investeringer.

Anslaget på byggekostnader inkluderer:

  • Tilbudsoverslag – utført av selskapet som tilbyr byggingstjenester før oppstart av jobben; det viser den endelige prisen for arbeidene som utføres av entreprenøren;
  • Investors kostnadsoverslag – det blir laget på forespørsel fra investoren, basert på detaljert prosjekt, gjennomsnittspriser for jobb, materialpriser og teknisk spesifikasjon; det brukes til å bestemme kostnadene for verkene;
  • Tilleggs kostnadsoverslag – lagt etter begynnelse av arbeid, vanligvis når nye skift dukker opp;
  • Full analyse av kostnadsestimater levert av entreprenøren sammen med pristilbud.

Pris for anslaget

Alle kostnadsanalyser tar hensyn til de nyeste MO BYGGSERVICE prislister, leverandørers og produsenters priser. Prislisten for materialer blir oppdatert med alle tekniske nyheter. I tillegg tilbyr vi også rådgiving om bygg- og renoveringsarbeid, med å huske for å velge den optimale løsninger som møter alle dine behov, takket være samarbeidet med mange selskaper.

For kunder fra Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvika anslår vi:

  • Byggekostnad
  • Bygging og renovering koster
  • Kostnad av elektriske installasjoner
  • Kostnad av sanitære installasjoner
  • Kostnad av tilpasning

Hva våre kunder sier om oss

Våre anmeldinger:

Oppussing av kjellerstue – vegger og gulv. Meget godt utført arbeid, til riktig tid og riktig pris. Veldig fornøyd. Anbefales!

Lisa Bang

Alt arbeid ble utført med høy kvalitet, innenfor avtalt tid og til avtalt pris. Martin var rask til å svare.
Vi kommer utvilsomt til å sende en forespørsel til Martin igjen neste gang vi trenger å pusse opp mer enn vi kan klare selv.

 

Våre referanser:
Menu