Flislegging

I mange år har vi levert flisleggingstjenester for små og store investorer i Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvik. I våre aktiviteter legger vi særlig vekt på kvaliteten på utførelsen. Vi jobber i et godt team av erfarne flisleggere og andre kvalifiserte bygningsarbeidere som samarbeider greit. Hvert medlem av teamet er kjennetegnet av det høyeste nivået av profesjonalitet på sitt felt. Våre prestasjoner inkluderer verk av forskjellige vanskelighetsgrader. Vi legger fliser på forespørsel og gi tilfredshet til klienten og interiørarkitekten. Blant flisleggingstjenester for kunder i Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvika er det ingen bestillinger som vi ville være redd for å gjøre. Vi antar at alle, til og med det mest krevende og ulike konseptet er mulig, takket være vår erfaring med å legge fliser eller terrakotta.

Når det gjelder etterbehandlings tjenester, og spesielt når du legger keramiske fliser, ligger djevelen i detaljene. Hos oss er du garantert tilfredshet med arbeidet vi har gjort.

Hvorfor bør du velge oss:

 • Nøyaktighet – den høyeste kvaliteten er vår prioritet. Når vi legger fliser, tar vi vare på den minste detaljen, samtidig som vi opprettholder alle norske standarder.
 • Stor erfaring – vi har levert profesjonelle flisleggingstjenester siden 2011. Vi har allerede fullført over 100 prosjekter fra Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvika. Vi har en fantastisk gruppe og hvert teammedlem har flere års erfaring.
 • Punktlighet – vi bestemmer alltid pålitelig og presist fristdatoen med hensyn til din bekvemmelighet, men passer også på å opprettholde riktig kvalitet.
 • Profesjonelt utstyr – vi bruker elektroverktøy og håndverktøy fra verdens beste produsenter, noe som fører til hastigheten og kvaliteten på etterbehandlingen.
 • Klar prisanlag – hver gang gir vi et nøyaktig og leselig tilbud som gjenspeiler den totale prisen av verk, uten skjulte kostnader og overraskelser.

Vi tilbyr forskjellige typer fliser, terrakotta og steingods:

 • fliser på kjøkkenet,
 • fliser på bad,
 • fliser i korridorer,
 • fliser på balkonger og terrasser,
 • flislegging trapp,
 • flislegging av kommersielle og industrilokaler

Trenger du fliser eller terrakotta spesialister? Vi kan hjelpe deg! Skriv eller ring oss så kan vi forberede et gratis tilbud.

Utført prosjekter

Ingen resultater.

Hva våre kunder sier om oss

Våre anmeldinger:

Oppussing av kjellerstue – vegger og gulv. Meget godt utført arbeid, til riktig tid og riktig pris. Veldig fornøyd. Anbefales!

Lisa Bang

Alt arbeid ble utført med høy kvalitet, innenfor avtalt tid og til avtalt pris. Martin var rask til å svare.
Vi kommer utvilsomt til å sende en forespørsel til Martin igjen neste gang vi trenger å pusse opp mer enn vi kan klare selv.

 

Våre referanser:
Menu