Montering og utleie av stillas

MO BYGGSERVICE har mye erfaring med forskjellige teknikker knyttet til arbeid i høyden, som er nødvendige i løpet av renoverings- og byggearbeider. Tilbudet inkluderer montering, demontering og utleie av rammestillaser for renovering eller bygging av hus, som også passer de mest karakteristiske og uvanlige former. Vi tilbyr våre tjenester i Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvik, med individuell bestemmelse av transportkostnader for andre byer.

MO BYGGSERVICE har spesialisert seg på montering og demontering av alle typer stillas i mange år. Stillaser er beregnet på alle bygg-, industri-, renoverings- og vedlikeholdsarbeider, hovedsakelig for bygging og renovering av hus. Våre stillaser er perfekte for maling og pussing av fasaden, reparasjon av taket eller bygging av husforlengelse. Takket være riktig stillasmontering har ansatte tilstrekkelig tilgang til arbeidsplassen og det beskytter dem mot å falle fra høyden.

Stillasutleie inkluderer:

  • Individuell avgjøring av alle montering, demontering og transportkostnader
  • En leieperiode som varer i alle kalenderdager i hver måned

Vårt firma spesialiserer seg på profesjonell stillasmontering og demontering, er ekstremt presise og sikrer alle sikkerhetsstandarder. Et godt koordinert og erfarent team med norske sertifikater vil fullføre de tildelte oppgavene på veldig kort tid. Vi kjenner behovene til alle våre kunder og tilpasser oss de mest krevende prosjektene. Vi opererer i Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvik, og har de beste tilbakemeldingene om tjenester vi tilbyr og en garanti for profesjonelt og solid utstyr.

Vårt tilbud inkluderer også profesjonell rådgivning. Før utførelsen av prosjekten diskuterer vi den detaljerte timeplanen for det planlagte arbeidet, varigheten av gjeldende leieavtale og tilpasser arbeidstempo til hver kunde. Alle våre prosjekter garanterer komplett sikkerhet, pålitelighet, rask montering, punktlighet, den høyeste kvaliteten på konstruksjonen og attraktive priser.

Trenger du spesialister for montering av stillas? Vi kan hjelpe deg! Skriv eller ring oss så kan vi forberede et gratis tilbud.

Utført prosjekter

Ingen resultater.

Hva våre kunder sier om oss

Våre anmeldinger:

Oppussing av kjellerstue – vegger og gulv. Meget godt utført arbeid, til riktig tid og riktig pris. Veldig fornøyd. Anbefales!

Lisa Bang

Alt arbeid ble utført med høy kvalitet, innenfor avtalt tid og til avtalt pris. Martin var rask til å svare.
Vi kommer utvilsomt til å sende en forespørsel til Martin igjen neste gang vi trenger å pusse opp mer enn vi kan klare selv.

 

Våre referanser:
Menu