Bygging og utskifting av terrasser i tre eller kompositt

Konstruksjon av terrasser laget av treplater eller komposittplater, som blir mer og mer populære, er den siste fasen av renovering eller bygging av et hus og det er veldig viktig for den endelige effekten av hele prosjektet. En velgjort terrasse bestemmer den estetiske verdien og er et perfekt sted å tilbringe fritid og slappe av for hele familien. 90% av kundene fra Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvika velger treterrasser, og bare 10% velger en terrasse laget av komposittplater, fliser eller stein.

Siden 2011 har vi bygget og utskiftet terrasser, ved å bruke all tilgjengelig teknologi i Norge. Vi lager prosjekter fra A til Å, alt fra rådgivning og design til bygging av terrassen og full tilfredshet. Bli med fornøyde kunder fra Asker, Oslo, Bærum, Drammen og Sandvika.

Våre erfarne snekkere vil ta på seg de mest krevende utfordringene. Hver ansatt har mange års erfaring med å jobbe med trekonstruksjoner, inkludert bygging av terrasser. Takket være profesjonelle verktøy og vår kunnskap, klarer vi å arbeide på en rettidig måte, og viktigst av alt, presist.

Trenger du spesialister for å bygge en terrasse? Vi kan hjelpe deg! Skriv eller ring oss så kan vi forberede et gratis tilbud.Vi tilbyr:

  • Planlegging av fundamentet for terrassekonstruksjon
  • Utskifting av terrassebrett
  • Terrasser av stein
  • Terrasser av fliser

Utført prosjekter

Hva våre kunder sier om oss

Våre anmeldinger:

Oppussing av kjellerstue – vegger og gulv. Meget godt utført arbeid, til riktig tid og riktig pris. Veldig fornøyd. Anbefales!

Lisa Bang

Alt arbeid ble utført med høy kvalitet, innenfor avtalt tid og til avtalt pris. Martin var rask til å svare.
Vi kommer utvilsomt til å sende en forespørsel til Martin igjen neste gang vi trenger å pusse opp mer enn vi kan klare selv.

 

Våre referanser:
Menu